Citrin Social och Emotionellt

Hej alla vårdnadshavare nu har vi på Citrin lite bilder här att uppdatera er med. Självklart finns det ännu mer bilder men det kommer till nästa gång.

Här är lite bilder från när vi bakade morotskaka till mamma hare med barnen. Bilder från en av teatrarna med Igelkott och Kanin kring samt bilder på när barnen är i full lek tillsammans.

Här är fler bilder från när vi läser kompis böckerna och kör teater för barnen. Bilder på när barnen övar på sina sociala förmågor tillsammans ute i i våra olika framdukade mötesplatser.

Här kommer det bilder från när vi läste boken dela med sig med barnen. Vi gjorde sedan precis som i boken att vi bakade en kaka och delade med oss. Här är även bilder från två undervisningssituationer där vi har pärlat efter mall och gissat föremål med bara våran känsel.

Barnen i full lek i olika mötesplatser som vi pedagoger skapat. En favorit har varit att lyssna på en rosa helikopter samtidigt som vi lekt med olika fordon. Men även att blanda djur och playmobil eller djur och magnatiles. Bygg och konstruktion både i form av lego men även med hjälp av träklossar muttrar och skruvar har varit spännande.

Vi har skapat på olika sätt, med målarfärg, pärlor, klippt och klistrat, plus plus, tusch och färgpennor m.m. och mer ska det bli. Detta för att barnen ska få uttrycka vad de tycker om och visa på en mångfald. Vi är alla olika men lika mycket värda.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.