Påsklov

Till alla Vårdnadshavare!
Påsken kommer tidigt i år och vi vill informera om att alla behöver lägga in aktuella tider under påsklovet (29/3-5/4): Vi kommer tömma Schoolsoft under den aktuella perioden och senast den 19 mars behöver alla lägga in på nytt. Skriv aktuell tid och markera lediga dagar med L (Ledig). Efter 19 mars är det låst och går inte att lägga in eller ändra tider. Behöver du ändra tider under lovet ringer du respektive  avdelning.
Tänk på avvikelser från ordinarie öppettider kan förkomma under lovet, då personalens schema sätts efter barnens närvarotider.
Vill också informera om att Förskolorna i Lessebo kommun håller stängt för fortbildning den 6/4. En förskola i Lessebo kommun kommer hålla öppet för de barn vars vårdnadshavare inte kan lösa barnomsorgen den aktuella dagen!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.