VÄLKOMNA

VÄLKOMNA ALLA NYA BARN OCH VÅRDNADSHAVARE!
Nu börjar en ny barngrupp här på Äventyrets förskola. Några barn möter vi denna veckan och några barn ser vi vecka 34.
Vi öppnar bara den först dörren mellan kl 06:15- 7, därefter är båda dörrarna öppna. Ni ringer på ringklockan för att få hjälp, och vi som jobbar kommer därefter ut för att hjälpa er. Inne i hallarna/Äventyrets innemiljö vistas bara barnen och personalen här på Äventyret. Vi äter frukost, lunch och mellanmål inne på förskolan. Vi är mycket ute så ta med kläder efter väder.

Vi ser fram emot att både få träffa er och era barn. Vid frågor är det bara att ringa oss på 0478-12684 eller skicka ett meddelande genom SchoolSoft. Annars är det bara att ställa frågor när erat barn börjar hos oss.
MVH Äventyrets personal

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.