Idag kom den stora dagen

Idag kom dagen då vi skulle rädda Löve, Vintra, Knoppe och Sola från Häxan. Innan vi gick in i sagans land fick vi veta några saker. Akva har skapat en magisk trollstav som enbart kan trolla snälla saker. Eftersom hon är så liten så orkade hon inte bära hela trollstaven så hon delade den i tre bitar som hon gömt på olika platser. Nu var barnens uppdrag att hitta de tre bitarna, bygga ihop trollstaven och byta ut den mot Häxans trollstav. Under resans gång stötte vi på Häxfällor där det gällde att samarbeta. Tur vi har varandra för ett sådant uppdrag klarar man inte på egen hand. Tillsammans är vi starka!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.